top of page

Professionel Baggrund:

Jeg har mere end 30 års omfattende erfaring i alle aspekter af projektledelse både som senior projektchef, som chef for projekt/metode funktion, som afdelingsleder, som kompetenceleder, som underviser og som konsulent.

 

Som senior projektleder har jeg stor praktisk erfaring med eksekvering af større projekter med høj kompleksitet og store projektteams. Jeg har overtaget turbulente projekter og med tæt samarbejde bragt dem til en succesfuld levering. Jeg har haft ansvaret som tilbuds projektleder i flere landsdækkende tilbud både hos IBM og som projektkonsulent hos Siemens.

 

Før jeg etablerede Visuel Projektledelse, var jeg Client Director hos Mannaz. Inden da var jeg afdelingsleder for en projekt- og metodeafdeling i en IT-virksomhed FDC. Her etablerede og opbyggede jeg en projektafdeling, projektmodeller, en ledelsesstruktur og en kompetenceudvikling i en kvalitet, der resulterede i, at 20 projektledere bestod IPMA certificering D, C og B med succes.

Efterfølgende blev samme kompetenceudvikling udbudt som kursusforløb til store danske forsikringskunder. Her leverede jeg 4 kursusforløb med samme gode certificerings resultater.

 

Dette uddannelseskoncept leveres nu gennem

Visuel Projektledelse.

 

Jeg er en meget stærk og engageret team builder og har vedvarende højt fokus på at udvikle mennesker, bygge produktive teams og bringe energi og engagement ind i det daglige arbejde. Som konsulent og facilitator bringer jeg stor praktisk erfaring fra alle aspekter af projektledelse, agile metoder og teambuilding ind den daglige rådgivning, undervisning og facilitering.

Leveret siden 2001 for connector,

DIEU, FDC, Mannaz, IDA og nu for:

 
 
 
 
Visuel Projektledelse Logo 14-B.png
bottom of page